Diensten

Administratief

Wij bieden alle voorkomende diensten op het gebied van administratief beheer. Op de achtergrond is dagelijks een team van ervaren medewerkers bezig met het actueel houden van uw administratie. De belangrijkste werkzaamheden betreffen het ondersteunen van het bestuur van uw vereniging en het begeleiden van het hele traject rondom de algemene ledenvergadering. De administratie is op ieder moment via het digitale VVE-dossier in te zien.

Financieel

Het maken van de jaarrekening is één van de belangrijkste zaken binnen een vereniging. Door de kennis van de medewerkers en de ondersteuning van het softwarepakket Twinq, wordt er ieder jaar een compleet en overzichtelijk inzicht gegeven in de financiële situatie van de vereniging. Daarnaast wordt er ook ieder jaar een financiële begroting opgesteld, waar de maandelijkse periodieke bijdrage op wordt gebaseerd.

Technisch

Uw complex wilt u uiteraard in uitstekende conditie houden. Goed onderhoud is cruciaal voor het behoud van de waarde van uw complex. Het is van groot belang dat uw Vereniging van Eigenaren reserves opbouwt om zo nare tegenvallers die uiteindelijk meer geld kosten te voorkomen. Spectrum regelt het dagelijks onderhoud en daarnaast wordt in overleg met de Vereniging van Eigenaren groot onderhoud uitgevoerd. Het aanvragen en beoordelen van offertes hoort hier ook bij.

Additioneel

Onze dienstverlening stopt niet bij de standaard diensten. Wij bieden nog meer mogelijkheden aan. Zo kunnen wij op verzoek van het bestuur of de vereniging de vergaderingen voorzitten of een extra ledenvergadering uitschrijven en bijwonen. Ook het vervaardigen van een meerjarenonderhoudsbegroting behoort tot de mogelijkheden. Onze dienstverlening is erg uitgebreid en maatwerk is geen probleem. We gaan dan ook graag met u hierover in overleg.